Bereidingswijze
Neem voor de gekleurde tagliatelle bij voorkeur groene.
De tagliatelle in gezouten kokend water met de helft van de olie in een pan beetgaar koken en onder de koude kraan afspoelen. Broccoli, asperges en worteltjes afzonderlijk beetgaar koken. De olijven in piepkleine blokjes snijden. De haringfilets lossnijden van de graat, de achtergebleven graatjes verwijderen en in reepjes van een halve centimeter snijden. De tomaatjes halveren.
Tagliatelle en de groenten mengen en op smaak brengen met peper, zout en de tweede helft van de olijfolie. De haring erdoor scheppen en de salade over de borden verdelen. Gegarneerd met olijfblokjes en tomaatpartjes serveren.
De tagliatelle in gezouten kokend water met de helft van de olie in een pan beetgaar koken en onder de koude kraan afspoelen. Broccoli, asperges en worteltjes afzonderlijk beetgaar koken. De olijven in piepkleine blokjes snijden. De haringfilets lossnijden van de graat, de achtergebleven graatjes verwijderen en in reepjes van een halve centimeter snijden. De tomaatjes halveren.
Tagliatelle en de groenten mengen en op smaak brengen met peper, zout en de tweede helft van de olijfolie. De haring erdoor scheppen en de salade over de borden verdelen. Gegarneerd met olijfblokjes en tomaatpartjes serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
100 gr. tagliatelle, verse, ongekleurd
100 gr. tagliatelle, verse, gekleurd
2 sch. olijfolie
16 broccoli, in roosjes
4 asperges, groene
12 wortels, extra fijne
4 olijven, zwarte
4 haringen
4 kerstomaatjes
Peper
100 gr. tagliatelle, verse, gekleurd
2 sch. olijfolie
16 broccoli, in roosjes
4 asperges, groene
12 wortels, extra fijne
4 olijven, zwarte
4 haringen
4 kerstomaatjes
Peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
964958
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
497
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid