Bereidingswijze
Mandarijnen pellen en vliesjes verwijderen. Walnootijs over vier schaaltjes verdelen. In koekenpan walnotenolie verhitten. Mandarijnpartjes ca. 1 minuut op zacht vuur omscheppend bakken. Mandarijnpartjes naast ijs leggen. Marasquinaroma erover sprenkelen. Amandelschaafsel erover strooien. Direct serveren.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 mandarijnen
bolletjes roomijs walnoten
2 eetlepels walnotenolie
1/2 eetlepel marasquinaroma (baukje)
1/2 zakje amandelschaafsel (baukje)
bolletjes roomijs walnoten
2 eetlepels walnotenolie
1/2 eetlepel marasquinaroma (baukje)
1/2 zakje amandelschaafsel (baukje)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
964944
Homepage ID
862365
Smaak
Z
Teller
680
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid