Tonijnsla

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 05/23/2002 - 11:39
Bereidingswijze
Doe alle ingredienten in een kom en meng alles goed onder. Doe in een potje met deksel en zet in de koelkast.

Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een vissla die zowel op de boterham lekker is als op een toastje bij het aperitief
Ingrediƫnten
1 blikje tonijn in eigen nat , 1 hard gekookt ei ( in kleine stukjes gesneden ) , 1 tl curry , 1 koffiel. kervel , 1 koffiel. peterselie , beetje citroensap , 1 eetl. ketchup , 2 eetl. mayonaise , 1 dikke augurk ( zoet zure )
Hulpmiddelen & keukengerei
Een kommetje dat goed afsluit , eierkoker
Leuke tips
Lekker bij het aperitief op een toastje , maar kan evengoed op een roodje of als bijgerecht bij een slaatje
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
963966
Homepage ID
1029818
Smaak
H
Teller
1089
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook het eitje en laat het afkoelen. Snij het in fijne stukjes. Snij de augurk in fijne stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
shebathecat
Gelegenheid