Bereidingswijze
soepvlees,schenkel,mergpijpje en bouillonblokjes in 6ltr water doen en aan de kook brengen. Dit ongeveer drie uur laten koken. Daarna het mergpijpje en het bot van de schenlek re uit helen het vlees van de schenkel fijn snijden. De ontdooide groenten erbij voegen, en de soepballetjes. Dit nog ongeveer een uur laten koken. Dan het kleine beetje vermicelli erbij voegen. Indien het nodig mag zijn kan er nog wat water bij gevoegd worden. Indien men het wat extra pittig wil kan men er nog een zakje met groentesoep doorheen roeren maar danniet langer dan de laatste 10min.
Aantal personen
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
rijkgevulde groentensoep
Ingrediƫnten
Schenkel van ongeveer 750gr
mergpijpje
750gr soepvlees
1kg rundergehakt
1 1/2kg boerensoepgroenten uit de diepvries
bouillonblokjes voor 10liter
klein beetje vermicelli
mergpijpje
750gr soepvlees
1kg rundergehakt
1 1/2kg boerensoepgroenten uit de diepvries
bouillonblokjes voor 10liter
klein beetje vermicelli
Hulpmiddelen & keukengerei
een grote soeppan van ongeveer 10 ltr
Leuke tips
serveer er stokbrood of bruinbrood bij
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
963642
Homepage ID
1099181
Smaak
A
Teller
14480
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
van het gehakt dat men licht kruid soepballetjes draaien.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid