Borrelburgers

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 05/10/2002 - 11:08
Bereidingswijze
De opgesteven worst in plakjes van 1 centimeter dik snijden en bakken op een zacht vuurtje.

Met behulp van een glas uit elk sneetje brood 2 rondjes snijden en aan beide zijden licht beboteren. Bakken tot goudgele en knapperige toastjes.

Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
250 g gehakt (gemengd gehakt) 25 g kaas (gemalen) 10 druppels Worcestershiresaus 6 sneetjes wittebrood 30 g boter (bakboter) peper zout 20 g boter (roomboter
Leuke tips
Op elk toastje een minihamburger leggen en versieren naar eigen fantasie met peterselie, fijngesneden ui, schijfjes tomaat of spiegeleitjes van kwarteleitjes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
962185
Homepage ID
1080683
Smaak
A
Teller
112
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Het gehakt aanmaken met de kaas, de worcestershiresaus, peper en zout. Uitrollen tot een grote worst van ongeveer 4 centimeter diameter. Het vlees in aluminium of plasticfolie wikkelen en in de koelkast leggen om hard te worden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
llheks
Gelegenheid