Bereidingswijze
De opgesteven worst in plakjes van 1 centimeter dik snijden en bakken op een zacht vuurtje.
Met behulp van een glas uit elk sneetje brood 2 rondjes snijden en aan beide zijden licht beboteren. Bakken tot goudgele en knapperige toastjes.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
250 g gehakt (gemengd gehakt) 25 g kaas (gemalen) 10 druppels Worcestershiresaus 6 sneetjes wittebrood 30 g boter (bakboter) peper zout 20 g boter (roomboter
Leuke tips
Op elk toastje een minihamburger leggen en versieren naar eigen fantasie met peterselie, fijngesneden ui, schijfjes tomaat of spiegeleitjes van kwarteleitjes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
962185
Homepage ID
1080683
Smaak
A
Teller
112
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Het gehakt aanmaken met de kaas, de worcestershiresaus, peper en zout. Uitrollen tot een grote worst van ongeveer 4 centimeter diameter. Het vlees in aluminium of plasticfolie wikkelen en in de koelkast leggen om hard te worden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid