Aperitiefhapjes met bloemkoolroom

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 05/10/2002 - 11:04
Bereidingswijze
De bloemkool in 10 minuten beetgaar koken en verdelen in kleine roosjes. Deze laten afkoelen.
De room stijfkloppen en er de bloemkoolroosjes doorroeren. Kruiden met peper en zout.

Deze bloemkoolroom is de basis voor 3 hapjes.

Vertel iets leuks over dit recept
van "vifke"
Ingrediƫnten
1 bloemkool 3 eetlepels foreleitjes 1 eetlepel bieslook (fijngehakt) 3 dl room peper zout 1 komkommer 4 sneetjes wittebrood 100 g Noordzeegarnaal (gepeld) 2 eieren 0.1 dl melk (halfvol)
Leuke tips
Komkommerhapjes. Hiervoor de komkommer in schijfjes snijden en op elk komkommerplakje een toefje bloemkoolroom en wat foreleitjes leggen. Garneren met wat bieslook.

Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
962184
Homepage ID
1080683
Smaak
A
Teller
714
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
llheks
Gelegenheid