bladerdeegbroodjes gevuld met shoarmavlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 04/30/2002 - 11:54
Bereidingswijze
bak het vlees in 5 min gaar in de oliescep de bosuitjes,paprika en de helft van het ei er door leg in het midden van het bladerdeeg een schepje van de vulling (denk er om het plastik velletje er af te halen)plak het dicht en bestrijk de boven kant met ei en bak het geheel ongeveer in 20 min. klaar
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
het is iets anders dan het bekende sosijsebroodje
Ingrediƫnten
2 bosuitjes,1 rode paprika, 2 eieren,1 pakje diepvries bladerdeeg(10x10cm)250gr. shoarmavlees,2eetl.zonebloemolie
Hulpmiddelen & keukengerei
een pan waarin het shoarmavlees verwarmt word,bakplaat en oven
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
960598
Homepage ID
1082996
Smaak
P
Teller
1205
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven voor op 200 graden,snijd de bosuitjes,in ringetjes snijd de paprika door en verwijder de zaatjes en snij het in kleine stukjes klop het ei los en laad het bladerdeeg ontdooien
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
vogeltje1
Gelegenheid