Roti-Vulling

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/07/1998 - 15:57
Bereidingswijze
Fruit in een beetje olie een fijngesneden ui, 3 tenen fijngesneden knoflook en 1 in stukjes gesneden tomaat. Voeg hier 1 eetlepel massala en 1 eetlepel djinten toe. Even meefruiten en omscheppen. Voeg nu de gewassen en in kleine stukjes gesneden kousenband en de in stukken gesneden overige 8 aardappels aan toe. Paar kopjes water erbij, even op hoog vuur omscheppen, daarna zachtjes laten sudderen en gaar worden. Eventueel nog zout en peper toevoegen. De kip maak je op dezelfde manier klaar, dus uien, knoflook, tomaat bakken, massala en djinten toevoegen, kip erbij, een klein beetje water (geen kopjes) toevoegen en gaar laten worden. Kies je voor eieren: eieren hard koken, pellen, frituren in een beetje olie en toevoegen aan het kousenband-aardappelmengsel.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vulling behorende bij recept Roti's
Ingrediƫnten
Zie gerecht Roti's
Leuke tips
Als vulling voor roti eventueel met een frisse salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Surinaams
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
95988
Homepage ID
2126
Smaak
P
Teller
13063
Waardering aantal
4
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
191
Aantal reacties
5
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marianner