Bereidingswijze
Was en schil de asperges. Kook ze gaar in gezouten water in ongeveer 15 a 20 minuten. Controleer van tijd tot tijd of de asperges gaar zijn. Afgieten en apart houden.
Klop de slagroom stijf. Meng er fijngesneden dille door en de mosterd. Rol de toppen van de asperges in plakjes zalm. Leg de asperges in V-vorm op de borden. De punt van de V wordt gevormd door de met zalm gegarneerde toppen. Nappeer deze met de mosterdroom. Versier de borden met de resterende dille en schijfjes citroen.
Klop de slagroom stijf. Meng er fijngesneden dille door en de mosterd. Rol de toppen van de asperges in plakjes zalm. Leg de asperges in V-vorm op de borden. De punt van de V wordt gevormd door de met zalm gegarneerde toppen. Nappeer deze met de mosterdroom. Versier de borden met de resterende dille en schijfjes citroen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kan het nog eenvoudiger!!!!
Ingrediƫnten
800 gr. asperge
200 gr. zalm, gerookte
20 gr. slagroom
1.5 el. mosterd, scherpe
4 takjes dille
4 schijfjes citroenen
200 gr. zalm, gerookte
20 gr. slagroom
1.5 el. mosterd, scherpe
4 takjes dille
4 schijfjes citroenen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
958427
Homepage ID
1084550
Smaak
A
Teller
751
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid