Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 200oC.
Snijd 12 mooie sneetjes uit het stokbrood.
Besprenkel ze met olijfolie en bak ze in de voorverwarmde oven in ca. 8 minuten lichtbruin.
Maak de tomaat en de komkommer schoon en snijd ze in kleine blokjes.
Schep de tomaat met de komkommer en de garnalen door elkaar.
Voeg 1 a 2 eetlepels van de olie toen en breng alles op smaak met peper.
Verdeel de salade over het stokbrood en leg ze op een schaal.
Strooi de peterselie erover en serveer direct.
Snijd 12 mooie sneetjes uit het stokbrood.
Besprenkel ze met olijfolie en bak ze in de voorverwarmde oven in ca. 8 minuten lichtbruin.
Maak de tomaat en de komkommer schoon en snijd ze in kleine blokjes.
Schep de tomaat met de komkommer en de garnalen door elkaar.
Voeg 1 a 2 eetlepels van de olie toen en breng alles op smaak met peper.
Verdeel de salade over het stokbrood en leg ze op een schaal.
Strooi de peterselie erover en serveer direct.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 stokbrood
olijfloie
1 tomaat
1/4 komkommer
200 gram gepelde Hollandse garnalen
peper
1 el fijngehakte peterselie
olijfloie
1 tomaat
1/4 komkommer
200 gram gepelde Hollandse garnalen
peper
1 el fijngehakte peterselie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
955867
Homepage ID
862365
Smaak
H
Teller
211
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid