Bereidingswijze
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Kook schoonmaken, wassen en in reepjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
In wok olie verhitten.
Ui en paprika ca. 2 minuten roerbakken.
Varkensvlees en sambal toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
Kool toevoegen.
Geheel ca. 5 minuten al omscheppend bakken.
Intussen satesaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Rijst serveren met groente-vlees-mengsel.
Satesaus erover schenken.
Kook schoonmaken, wassen en in reepjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
In wok olie verhitten.
Ui en paprika ca. 2 minuten roerbakken.
Varkensvlees en sambal toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
Kool toevoegen.
Geheel ca. 5 minuten al omscheppend bakken.
Intussen satesaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Rijst serveren met groente-vlees-mengsel.
Satesaus erover schenken.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
300 gram rijst
1 chinese kool
1 ui
2 rode paprika's
3 eetlepels roerbakolie
1 schaaljte varkensvleesreepjes a 400 gram
2 theelepels smabal
1 pak knorr satesaus kant & klaar
1 chinese kool
1 ui
2 rode paprika's
3 eetlepels roerbakolie
1 schaaljte varkensvleesreepjes a 400 gram
2 theelepels smabal
1 pak knorr satesaus kant & klaar
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
953791
Homepage ID
862365
Smaak
H
Teller
252
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid