Lauwwarme linzensalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/17/2002 - 12:14
Bereidingswijze
Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden.
Knoflook pellen en snipperen.
Tomaten wassen en halveren.
Rucola wassen.
In braadpan olie verhitten.
Bosui en knoflook ca. 2 minuten fruiten.
Tomaten ca. 2 minuten meebakken.
Linzen afgieten en toevoegen en ca. 4 minuten goed doorwarmen.
Op smaak brengen met zot en peper.
2/3 deel van rucola over vier borden verdelen.
Rest van rucola fijnsnijden.
Linzen over rucola verdelen.
Parmezaanse kaas grof raspen en erover verdelen.
Serveren met stokbrood.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
3 bosuitjes
2 teentjes knoflook
1 doosje cherrytomaten
1 zakje rucola sla
3 eetlepels olijfolie
2 blikken bonduelle linzen
75 gram geraspte parmezaanse kaas
1 stokbrood
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
953774
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
345
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
driel1
Gelegenheid