Bereidingswijze
Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden.
Knoflook pellen en snipperen.
Tomaten wassen en halveren.
Rucola wassen.
In braadpan olie verhitten.
Bosui en knoflook ca. 2 minuten fruiten.
Tomaten ca. 2 minuten meebakken.
Linzen afgieten en toevoegen en ca. 4 minuten goed doorwarmen.
Op smaak brengen met zot en peper.
2/3 deel van rucola over vier borden verdelen.
Rest van rucola fijnsnijden.
Linzen over rucola verdelen.
Parmezaanse kaas grof raspen en erover verdelen.
Serveren met stokbrood.
Knoflook pellen en snipperen.
Tomaten wassen en halveren.
Rucola wassen.
In braadpan olie verhitten.
Bosui en knoflook ca. 2 minuten fruiten.
Tomaten ca. 2 minuten meebakken.
Linzen afgieten en toevoegen en ca. 4 minuten goed doorwarmen.
Op smaak brengen met zot en peper.
2/3 deel van rucola over vier borden verdelen.
Rest van rucola fijnsnijden.
Linzen over rucola verdelen.
Parmezaanse kaas grof raspen en erover verdelen.
Serveren met stokbrood.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
3 bosuitjes
2 teentjes knoflook
1 doosje cherrytomaten
1 zakje rucola sla
3 eetlepels olijfolie
2 blikken bonduelle linzen
75 gram geraspte parmezaanse kaas
1 stokbrood
2 teentjes knoflook
1 doosje cherrytomaten
1 zakje rucola sla
3 eetlepels olijfolie
2 blikken bonduelle linzen
75 gram geraspte parmezaanse kaas
1 stokbrood
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
953774
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
345
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid