Bereidingswijze
Aubergine wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
In wol olie verhitten.
Aubergine en ui al omscheppend ca. 10 minuten zachtjes bakken.
Kaneel toevoegen.
Fetablokjes afgieten.
Pijnboompitten en feta door groenten scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Wraps verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Wraps als puntzakjes vouwen en vullen met auberginemengsel.
Direct serveren.
lekker met tzatzikisaus (duyvis)
Ui pellen en snipperen.
In wol olie verhitten.
Aubergine en ui al omscheppend ca. 10 minuten zachtjes bakken.
Kaneel toevoegen.
Fetablokjes afgieten.
Pijnboompitten en feta door groenten scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Wraps verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Wraps als puntzakjes vouwen en vullen met auberginemengsel.
Direct serveren.
lekker met tzatzikisaus (duyvis)
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 grote aubergine
1 rode ui
3 eetlepels olijfolie
12 theelepel kaneelpoeder
1 cup fetakaasblokjes a 200 gram
30 gram pijnboompitten
zout
peper
8 honig world wide wraps
1 rode ui
3 eetlepels olijfolie
12 theelepel kaneelpoeder
1 cup fetakaasblokjes a 200 gram
30 gram pijnboompitten
zout
peper
8 honig world wide wraps
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
953771
Homepage ID
862365
Smaak
H
Teller
1472
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid