Pittig gevulde paprika's

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/17/2002 - 11:48
Bereidingswijze
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen oven voorverwarmen op 200oC of gasovenstand 4.
Paprika's wassen, in lengte halveren en schoonmaken.
Ui en knoflook pellen en snipperen.
Pepers fijnsnijden.
In braadpan olie verhitten.
Ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten.
Quorn toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
Rijst laten uitlekken.
Rijst en pepers toevoegen aan quornmengsel, op smaak brengen met zout en peper.
Paprika's vullen met quornmengsel, in platte ovenschaal zetten en in midden van oven ca. 20 minuten bakken.
Eventueel reterende vulling erbij serveren.
Lekker met groene salade.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 pak meergranenrijst builtjes a 250 gram
4 grote rode paprika's
1 ui
2 teentjes knoflook
12 nefeli groene pepers mild (pot a 470 gram)
3 eetlepels olijfloie
1 bakje quorn fijngehakt
zout
peper
platte ovenschaal
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
953766
Homepage ID
862365
Smaak
P
Teller
788
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
driel1
Gelegenheid