Broodje gezond met kipgrillworst

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 03/15/2002 - 16:23
Bereidingswijze
Stokbrood opensnijden en helften elk besmeren met 1?2 eetlepel yogonaise.
Onderkanten beleggen met frisee. Door wortelrauwkost 1 eetlepel yogonaise en
Zaanse mosterd scheppen. Mengsel over frisee verdelen. Kipgrillworst in 12
dunne plakjes snijden en op wortelrauwkost leggen. Garneren met daikonkers.
Bovenkanten van stokbrood erop leggen.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
2 stukken bruin stokbrood van ca. 20 cm
3 eetlepels yogonaise (Yofresh)
50 g gewassen en grof gesneden frisee (krulandijvie)
1 bakje wortelrauwkost (150 g, AH)
2 theelepels Zaanse mosterd (Huisman)
75 g Kipgrillworst (stukje)
1/2 bakje daikonkers
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
953422
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
742
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
driel1
Gelegenheid