Varkenshaas Met Boursin

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/07/1998 - 10:37
Bereidingswijze
Bak de plakken varkenshaas in de roomboter aan. Verkruimel er de peperboursin over en laat dit een kwartier op laag vuur onder af en toe omroeren staan. Kruid het vlees in deze saus af en strooi er wat peterselie en bieslook over.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Varkenshaas snel klaar en superlekker.
Bij kinderen is dit gerecht ook favoriet!!
Ingrediƫnten
1 gemiddelde varkenshaas
1 peperboursin
zout, peterselie, bieslook
(room)boter
Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Leuke tips
Geef er een gepofte aardappel in de schil bij (afschrobben, aan twee kanten met mesje inkruisen, 10 minuten in de magnetron in plastic met gaatjes, 5 minuten nagaren).
Een frisse salade met honing-mosterd dressing (beiden kant en klaar bij AH) en je hebt een verantwoorde hoofdmaaltijd in 20 minuten op tafel.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
95024
Homepage ID
1963
Smaak
P
Teller
6039
Waardering aantal
2
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
33
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de varkenshaas in 1 cm. dikke plakken.
Knip bieslook en peterselie.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
virginie