Bereidingswijze
Vermeng de fijngewreven dooiers met de boter, slasaus en overige ingredienten en spuit met een spuitzak torentjes in de eiwithelften. Strooi er wat gehakte peterselie overheen of plaats op ieder torentje een kappertje.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
traditoneel bijgerecht, voor lunch of buffet
Ingrediƫnten
4 hardgekookte eieren, 4 eetl. gesmolten boter of slasaus, peper, zout, mosterd,peterselie. Voor de garnering: peterselie of kappertjes.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
949176
Homepage ID
1061236
Smaak
A
Teller
766
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de eieren in lengte of breedte doormidden, wip de dooiers eruit en wrijf ze door een zeef.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid