Bereidingswijze
Uien, tomaten en knoflook eventjes bakken in olijfolie.
Schoongemaakt inktvis toevoegen en circa 30 minuten laten meebakken op laag vuur.
Aardappelen eventjes koken (niet te gaar) en ook toevoegen (10 minuten voor het gerecht klaar is.
Niet vergeten zout en peper toe te voegen (vanzelfsprekend).
Schoongemaakt inktvis toevoegen en circa 30 minuten laten meebakken op laag vuur.
Aardappelen eventjes koken (niet te gaar) en ook toevoegen (10 minuten voor het gerecht klaar is.
Niet vergeten zout en peper toe te voegen (vanzelfsprekend).
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 Kilo verse inktvis
2 uien
3 tenen knoflook
8 aardappelen (licht gekookt)
4 tomaten
zout
peper
Olijfolie
2 uien
3 tenen knoflook
8 aardappelen (licht gekookt)
4 tomaten
zout
peper
Olijfolie
Leuke tips
Vis moet zwemen en goed ook. Dus een Pinot Blanc op tafel zetten maar ook drinken.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Portugees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
948766
Homepage ID
1081289
Smaak
A
Teller
3779
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Inktvis schoonmaken en in reepjes snijden.
Uien in ringen snijden.
Tomaten door midden snijden.
Knoflook persen.
Uien in ringen snijden.
Tomaten door midden snijden.
Knoflook persen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid