Bereidingswijze
Tomaten wassen en kroontjes verwijderen.
Kapjes aan kant van kroontjes afsnijden enin blokjes snijden.
Tomaten uithollen.
Krab laten uitlekken.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Basilicum grof snijden en 8 kleine blaadjes achterhouden.
Tomaatblokjes, krab, bosui, gesneden basilicum en 3 eetlepels olie vermengen.
Op smaak brengen met peper.
Tomaten hoog opvullen met krabsalade.
Tomaten op vier borden plaatsen en borden garneren met druppeltjes olie en blaadjes basilicum.
Serveren met scrocchi.
Kapjes aan kant van kroontjes afsnijden enin blokjes snijden.
Tomaten uithollen.
Krab laten uitlekken.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Basilicum grof snijden en 8 kleine blaadjes achterhouden.
Tomaatblokjes, krab, bosui, gesneden basilicum en 3 eetlepels olie vermengen.
Op smaak brengen met peper.
Tomaten hoog opvullen met krabsalade.
Tomaten op vier borden plaatsen en borden garneren met druppeltjes olie en blaadjes basilicum.
Serveren met scrocchi.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 grote tomaten
1 blikje extra fancy krab (170 gram, deep blue)
2 bosuitjes
1 zakje verse basilicum
4 eetlepels olijfolie met basilicum
vergemalen zwarte peper
halve zak scrocchi met knoflook (dolcezze sapori)
1 blikje extra fancy krab (170 gram, deep blue)
2 bosuitjes
1 zakje verse basilicum
4 eetlepels olijfolie met basilicum
vergemalen zwarte peper
halve zak scrocchi met knoflook (dolcezze sapori)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
948099
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
254
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid