Bereidingswijze
Gnocchi koken volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
Courgette wassen, schoonmaken en in lingte doormidden snijden.
Helften in plakjes snijden.
In braadpan olie verhitten en ui en courgette ca. 4 minuten zachtjes bakken.
Intussen knoflook pellen en erboven uitpersen.
Saus toevoegen en ca. 4 minuten zachtjes laten koken.
Intussen sardines laten uitlekken en graatjes verwijderen.
Sardines aan saus toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen.
Gnocchi serveren met saus.
Ui pellen en snipperen.
Courgette wassen, schoonmaken en in lingte doormidden snijden.
Helften in plakjes snijden.
In braadpan olie verhitten en ui en courgette ca. 4 minuten zachtjes bakken.
Intussen knoflook pellen en erboven uitpersen.
Saus toevoegen en ca. 4 minuten zachtjes laten koken.
Intussen sardines laten uitlekken en graatjes verwijderen.
Sardines aan saus toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen.
Gnocchi serveren met saus.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 pakken delverde gnocchi di patate
1 grote ui
1 courgette
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1 fles sugo casa piccante (saus, grand'italia)
2 blikjes sardines a 120 gram
1 grote ui
1 courgette
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1 fles sugo casa piccante (saus, grand'italia)
2 blikjes sardines a 120 gram
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
947054
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
330
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid