Gnocchi met sardinessaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/14/2002 - 00:23
Bereidingswijze
Gnocchi koken volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
Courgette wassen, schoonmaken en in lingte doormidden snijden.
Helften in plakjes snijden.
In braadpan olie verhitten en ui en courgette ca. 4 minuten zachtjes bakken.
Intussen knoflook pellen en erboven uitpersen.
Saus toevoegen en ca. 4 minuten zachtjes laten koken.
Intussen sardines laten uitlekken en graatjes verwijderen.
Sardines aan saus toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen.
Gnocchi serveren met saus.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 pakken delverde gnocchi di patate
1 grote ui
1 courgette
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1 fles sugo casa piccante (saus, grand'italia)
2 blikjes sardines a 120 gram
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
947054
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
330
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
driel1
Gelegenheid