Bereidingswijze
*pak een pot stoof de ui en de paprika aanals ze bijna klaar zijn doe je de ham en de rundertong erbij .als alles goed is aan gestoofd meng je de tomatenpurre eronder en bevochtig met laat alles gedurende 15min goed koken.smaak af .
*kook de pasta beet gaar in licht gezouten water.
*kruid u vlees met pezo en bak u vlees "A POINT"
*kook de pasta beet gaar in licht gezouten water.
*kruid u vlees met pezo en bak u vlees "A POINT"
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 varkenslapjes,750gr pasta,1 blik tomatenpuree,200gr rundertong,200gr ham,2 paprikas (rood en groen),1ui en pezo
Hulpmiddelen & keukengerei
///
Leuke tips
leg alles op een bord en je oversaus het vlees en de pasta en serveert er nog brood bij.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
946715
Homepage ID
1056147
Smaak
N
Teller
1126
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
*snij de ham en de rundertong in kleine blokjes
*snij de paprika in fijne reepjes
*snipper de ui
*snij de paprika in fijne reepjes
*snipper de ui
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid