Bereidingswijze
Spoel de kuit goed af en verwijder alle velletjes. Bestrooi ze met zout en laat ze een nacht koud staan. Afspoelen en laten uitlekken en met een vork fijn drukken. Week het oudbakken broodje in wat water. Druk het water eruit en pureer het met de mixer. Meng er de kuit door en beetje bij beetje de olie en het citroensap. Rasp de knoflook en de ui fijn en meng ook die erdoor. Garneer alles met de olijven.
Vertel iets leuks over dit recept
Griekse 'kaviaar'
Ingrediƫnten
250 gram verse kuit van karper of forel
2 theelepels zout
1 oudbakkelbroodje
250 ml. olijfolie
sap van 2 citroenen of limoenen
1 teentje knoflook
1 ui
8 zwarte olijven
2 theelepels zout
1 oudbakkelbroodje
250 ml. olijfolie
sap van 2 citroenen of limoenen
1 teentje knoflook
1 ui
8 zwarte olijven
Leuke tips
Serveer met vers stokbrood
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
946376
Homepage ID
1009012
Smaak
A
Teller
964
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid