Bereidingswijze
Fruit de ui samen met de sambal in wat boter, tot de ui glazig is.Vermeng de satesaus en ketjap met de gefruite ui.Laat het geheel al roerende 2 min. zachtjes doorkoken.Rooster de boterhammen en leg er een plak ham op.Roer vlak voor het opdienen de tauge door de pindasaus.Heel even doorwarmen, de tauge moet knapperig blijven, en verdeel het mengsel over de boterhammen
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Weer eens iets anders op brood
Ingrediƫnten
200 gram tauge- 1 kleine ui- mespuntje sambal oelek- een halve liter satesaus- 1 eetlepel ketjap- 8 plakken ham- 8 (bruine) boterhammen
Leuke tips
Lekker met komkommersalade
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
945458
Homepage ID
1076766
Smaak
H
Teller
535
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Was de tauge en laat goed uitlekken en
snipper de ui.
snipper de ui.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid