gevulde eieren

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 02/04/2002 - 16:07
Bereidingswijze
Prik een gaatje in de eierschalen. Kook de eieren gedurende 8 min. Laat ze afkoelen, haal ze uit de schaal en snijd ze door de lengte doormidden. Haal de dooiers eruit, en prak ze.Laat de zalm uitlekken, prak hem fijn en meng met 2/3 van de eidooiers, de tomatenpuree, de gehakte ui, de cayennepeper en het citroensap. Vul de de eiwitten met dit mengsel. Meng de resterende geprakte eidooiers met de mayonaise. Breng op smaak met wat zout en de peper. Spuit een torentje van het mayonaisemengsel op elk ei, garneer met een halve olijf.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een recept uit het kookboek ( dat ook te ruil staat ) Heerlijke Tapas uit Spanje
Ingrediƫnten
8 eieren - 100 gr. zalm uit blik - 5 eetl. tomatenpuree - 1 eetl. zeer fijngehakte ui - 4 theel. citroensap - 4 eetl. mayonaise - 8 groene ontpitte olijven - 1 snuifje cayennepeper - zout en versgemalen peper.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
945316
Homepage ID
856754
Smaak
H
Teller
3343
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
josek
Gelegenheid