Gebakken Oesters.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/25/2002 - 09:33
Bereidingswijze
Meng de boter met de gemalen amandelen en de look.Roer er de peterselie,citroensap,brandewijn en peper door.Bedek de oesters met dit mengsel en bestrooi ze met het amandelschaafsel.Laat ze in de oven goudbruin worden.
Vertel iets leuks over dit recept
Geef er stokbrood bij.18stuks.
Ingrediƫnten
18oesters-100g zachte boter-2eetlepels gemalen amandelen-1teentje gesnipperde look-1/2bosje gehakte peterselie-sap van 1/2citroen-1eetlepel brandewijn-peper-1eetlepel amandelschaafsel.
Hulpmiddelen & keukengerei
Hete oven.
Leuke tips
Serveer ze als voorgerecht of klein hapje met stokbrood erbij.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
943646
Homepage ID
1019605
Smaak
H
Teller
440
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
DOpen de oesterschelpen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kleine-hapjes
Gelegenheid