Bereidingswijze
Maak een marinade van olie,azijn en kruiden, de saus moet "blind" zijn en dat bereik je door de mosterd. Vermeng dit met de paprika, ajuin en bloemkool. Minimaal 1 1/2 uur in de koelkast laten staan.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker bij een koud buffet
Ingrediƫnten
Een goede vaste bloemkool. De marinade: olijfolie, azijn, peper, zout, mosterd, sjalot, knoflook, 1/2 rode en groene paprika.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
941497
Homepage ID
1061236
Smaak
A
Teller
2024
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in kleine roosjes, blancheer deze 1 a 2 minuten laten afkoelen. Hak de paprika en de sjalotin kleine blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid