Gevulde vijgen.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/14/2002 - 13:33
Bereidingswijze
Pureer amandelen en gekonfijte citrus in de keukenmachine.Voeg de marsepein toe en kort draaien.Breng de vulling aan in de opening van de vijgen.
Vertel iets leuks over dit recept
30stuks.
Ingrediƫnten
100g geroosterde amandelen-30zachte droge vijgen-125g gekonfijte citrusvruchten(schil)-200g marsepein.
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukenmachine
Leuke tips
Serveer ze op een schaaltje op kamertemperatuur.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
941440
Homepage ID
1066810
Smaak
Z
Teller
516
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de vijgen kruiselings in en vouw ze open als een bloemblad.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zoete-kleine-hapjes
Gelegenheid