Warme Kerriedipsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/14/2002 - 12:16
Bereidingswijze
De ui fruiten in de boter.De bloem toevoegen,roeren en blussen met de boullion.Sherry en kerriepoeder erbij doen.De room erdoor roeren.
Ingrediƫnten
125ml kippenboullion-1kleine rode ui gesnipperd-2eetlepels boter-1eetlepel bloem-2eetlepels droge sherry-125g room-2theelepels kerriepoeder.
Leuke tips
Onmiddelijk serveren in een kommetje.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
941417
Homepage ID
1019605
Smaak
P
Teller
392
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kleine-hapjes
Gelegenheid