Gezouten Amandelen.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/11/2002 - 12:41
Bereidingswijze
Meng het eiwit met het zout in een kom,voeg de amandelen toe en schud alles goed om.Verspreid de amandelen terug over het bakpapier,schud even om de noten van elkaar los te krijgen en zet ze nog 5minuten in de oven.Laat ze afkoelen.
Vertel iets leuks over dit recept
Borrelnootjes.
Ingrediƫnten
Voor 2porties:175g hele amandelen,met schil-1eetlepel micht geklopt eiwit-1/2theelepel grof zeezout.
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven op 180graden.
Leuke tips
Serveer ze in een schaaltje bij de borrel.
Je kan ze bewaren in een luchtdichte doos.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
940858
Homepage ID
1019605
Smaak
Q
Teller
1422
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Spreid de amandelen uit op een vel bakpapier en rooster ze 20minuten tot ze goudbruin gebarsten zijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kleine-hapjes
Gelegenheid