Uienbeignets

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/10/2002 - 13:03
Bereidingswijze
Laat kleine balletjes deeg in het hete frituurvet vallen en laat ze 1 1/2minuut frituren.
Vertel iets leuks over dit recept
Geef er een dipsaus naar keuze bij.
Ingrediƫnten
125g bloem-2theelepels bakpoeder-2lodgeklopte eieren-1theelepel komijn-1/2theelepel kurkuma-4uien gehakt-50g koriander gehakt.
Hulpmiddelen & keukengerei
Frituur op 180graden.
Leuke tips
Serveren op een schaal met dipsaus naar keuze erbij.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
940647
Homepage ID
1019605
Smaak
A
Teller
1907
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak van alle ingredienten een beslag.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kleine-hapjes
Gelegenheid