Rozemarijn-Kaaskoekjes.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/10/2002 - 12:55
Bereidingswijze
Maaker kleine balletjes van,duw ze plat en leg ze op de ingevette bakplaten.15 a 20minuten bakken.Laten afkoelen.
Vertel iets leuks over dit recept
50stuks.
Ingrediƫnten
125g bloem-100g boter in vlokjes-1eetlepel zure room-50g geraspte cheddar-75g geraspte parmezaanse kaas-3theelepels gehakte rozemarijn-3theelepels gehakte bieslook.
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven op 180graden.
Leuke tips
Serveer ze op een schaal bij de borrel.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
940645
Homepage ID
1019605
Smaak
H
Teller
392
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak het deeg en vorm er een bal van,leg het 15minuten in de koelkast.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kleine-hapjes
Gelegenheid