Bereidingswijze
Maak een vinagretten van de olie,azijn,mosterd,zout en peper. Voeg hier ruim knoflook en flink wat peterselie aan toe. Haal de mosselen uit de schelp en vermeng deze met de vinagrette.Laat dit in de koelkast minstens 2 uur staan. Ik heb er geen hoeveelheden bijgezet omdat het afhankelijk is van de hoeveelheid die je maakt. Zelf doe ik dit altijd uit de losse pols. Goed te combineren met andere tapa,s
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker borrelhapje
Ingrediƫnten
verse mosselen, olie,azijn ui,mosterd,zout peper,verse peterselie,knoflook
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
940601
Homepage ID
1061236
Smaak
A
Teller
240
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de mosselen en laat ze afkoelen,
snipper de ui en hak de knoflook en peterselie fijn.
snipper de ui en hak de knoflook en peterselie fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid