Ciabata met kaneelricotta en banaan.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/10/2002 - 10:56
Bereidingswijze
Laat de boter smelten in een pan en bak de bananen goudbruin.Smeer een dikke laag ricotta op elke snede en verdeel er de schijfjes banaan op.Bedruppel met de honing.
Vertel iets leuks over dit recept
8stuks.
Ingrediƫnten
8sneetjes ciabata-250g ricotta-1eetlepel suiker-1/2koffielepel kaneel-50g boter-4kleine bananen in plakjes-vloeibare honing.
Leuke tips
Op een schaal serveren.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
940594
Homepage ID
1066810
Smaak
Z
Teller
587
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Meng ricotta,suiker en kaneel.Besmeer het brood met boter,bestrooi ze met kaneel en rooster ze.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zoete-kleine-hapjes
Gelegenheid