orientaal varkensvlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 07/07/1998 - 17:13
Bereidingswijze
Bestrooi het vlees met peper en zout. verhit de boter en fruit de gesneden ui. Roer er kerriepoeder door en daarna het vlees. Op hoog vuur korte tijd om en om scheppen, het malse vlees is snel bruin en gaar. Intussen pel je de bananen en snijd ze in plakjes. Doe de stukjes bij het vlees en voeg er meteen de sojasaus, de chutney en de sherry toe. Even goed doorwarmen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Varkensvlees met banaan en amandelen
Ingrediƫnten
1 grote ui
4 varkensfiletlapjes
4 eetl. geschaafde amandelen
peper
zout
4 eetl. boter
2 bananen
2 theel. kerriepoeder
4 eetl. sherry
4 eetl. sojasaus
4 eetl. mangochutney
Leuke tips
Bestrooien met de geroosterde amandelen.
Serveren met gekookte mie en sperzieboontjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
94
Homepage ID
305
Smaak
N
Teller
12000
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
63
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de ui schoon en snipper ze.
Snijd de varkensfiletlapjes aan reepjes.
Rooster in een droge koekepan de amandelen goudbruin(dit gaat heel snel!).
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
speedy