Bereidingswijze
de prei snijden en in hete boter fruiten. De bosuitjes in 2 a 3 cm. lange stukjes snijden, de champignons snijden en meebakken. Alles in de ovenschaal scheppen.
De snoekbaarsfilet droogdeppen, met zout en peper bestrooien en met citroensap bedruppelen en op de prei leggen.Wat dillegroen erover strooien. De wijn en creme fraiche vermengen en op smaak brengen met een snufje cayennepeper en over de vis schenken. Afsluiten en 45 min. in een oven van 175 graden verwarmen. Na 30 min. garnalen erbij scheppen en deksel eraf laten.
De snoekbaarsfilet droogdeppen, met zout en peper bestrooien en met citroensap bedruppelen en op de prei leggen.Wat dillegroen erover strooien. De wijn en creme fraiche vermengen en op smaak brengen met een snufje cayennepeper en over de vis schenken. Afsluiten en 45 min. in een oven van 175 graden verwarmen. Na 30 min. garnalen erbij scheppen en deksel eraf laten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ovenschotel met snoekbaars, witte wijn en hollandse garnalen.
Ingrediƫnten
1 prei
2 eetl. boter
3 bosuitjes met groen
100 gr. champignons
1 kg. gefileerde snoekbaars
dille
2 dl. droge witte wijn
1 bekertje creme fraiche
100 gr. hollandse garnalen
cayennepeper
2 eetl. boter
3 bosuitjes met groen
100 gr. champignons
1 kg. gefileerde snoekbaars
dille
2 dl. droge witte wijn
1 bekertje creme fraiche
100 gr. hollandse garnalen
cayennepeper
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenvaste schotel met deksel
Leuke tips
-
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
90
Homepage ID
305
Smaak
N
Teller
6082
Drank
Uit
Bookmarked
22
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht