Pasta met zalmroomsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/06/1998 - 14:27
Bereidingswijze
Bestrooi de zalmfilet met de viskruiden,en laat in magnetron op vol vermogen in ca. 2 min. gaar worden.
Doe de bouillon,droge martini, sjalotje in een (hapjes) pan en laat voor dit voor tweederde inkoken (pers teentje knoflook hierboven uit)
Kook ondertussen de pasta volgens gebruiksaanwijzing.
De zalmfilet ondertussen met een vork in stukken verdelen.
Nadat het vocht genoeg is ingekookt doe je mascarpone erbij (ik gebruik zelf altijd een heel pak voor 2 pers) zodat een lekker sausje ontstaat.
Tot slot doe je de zalmfilet bij de saus.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke, snelle pastaschotel
Ingrediƫnten
150 gr. Pasta (vers is het lekkerst)
200 gr. zalmfilet
knoflook
1.5 dl droge martini
sjalotje
viskruiden
1.5 dl(vis) bouillon (van half blokje)
Mascarpone
Bieslook
Hulpmiddelen & keukengerei
Magnetron
Leuke tips
Verdeel de pasta over de borden en schep daar de saus overheen.
Bestrooi ten slotte met de fijngeknipte bieslook.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
85625
Homepage ID
2070
Smaak
N
Teller
1823
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Knip de bieslook bover kopje fijn.
Snipper het sjalotje
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smulpaapje