pilaf

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 09/11/1998 - 13:36
Bereidingswijze
* Ui smoren met knoflook en chilipoeder, naar smaak pili pili (of cayennepeper) toevoegen.
* In andere pan vlees bruin braden, met peper en zout op smaak brengen.
* Alles samenvoegen en perziksap toevoegen, ? 1 uur laten sudderen in een dichte pan.
* Tomatenpuree erbij en even laten staan. Perziken erbij en afmaken met Maizena.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Rundsvlees in een vrij pittige saus met rijst
Ingrediƫnten
500 gram runderpoulet,
1 groot blik perziken,
1 groot blik tomatenpuree,
2 teentjes knoflook,
1 theelepel sambal,
1 theelepel ketjap,
1 theelepel tomatenketchup,
1 grote ui,
chilipoeder, peper, zout,
pili pili (of cayennepeper),
maizena
Leuke tips
Opdienen met rijst
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
8505
Homepage ID
1184
Smaak
P
Teller
19443
Waardering aantal
9
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
246
Aantal reacties
11
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wuzzle