gevulde paprika's

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 09/10/1998 - 11:43
Bereidingswijze
De paprika's wassen, de steel eruit snijden en vervolgens de paprika's in de breedte doormidden snijden. De zaadlijsten en alle pitjes verwijderen. Snij de ui fijn en meng gehakt, ei en ui. Eventueel kun je hier een in water geweekte boterham of fijngemaakt beschuit doorheen mengen. Voeg naar smaak peper, zout en eventueel nootmuskaat aan toe.
Vul de paprika's met gehakt, doe ze in een schaal en giet de bouillon erover. Doe een deksel op de schaal! In een voorverwarmde oven plaatsen en daar circa 30 minuten laten op 180 graden. De laatste 10 minuten de deksel van de schaal nemen.

Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Paprika's gevuld met gehakt
Ingrediƫnten
2 paprika's, 1 ui, 150 gram gehakt, 1 ei, een half kopje bouillon (blokje), zout, peper.
Leuke tips
Dit gerecht kan opgediend worden met rijst.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
8023
Homepage ID
1140
Smaak
P
Teller
525
Waardering aantal
1
Waardering
2
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dannie