Bereidingswijze
Doe de gezeefde tomaten en de fijngehakte ingredienten in een kleine pan, voeg de kruiden toe, en verwarm het 5 minuten op een laag vuur.
Bak het gehakt in de koekepan (of wok(!)) en maak het fijn(rul) met een vork, zodat het korrelig wordt.
Doe hierbij de warme saus, en laat het geheel 10 minuten op smaak komen, op een zacht vuurtje. Doe er ook de fijne soepgroenten door.
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing, in ruim water waaraan u een drupje olijfolie en 2 bouillon tabletten heeft toegevoegd (olijfolie is om het overkoken te voorkomen)
Bak het gehakt in de koekepan (of wok(!)) en maak het fijn(rul) met een vork, zodat het korrelig wordt.
Doe hierbij de warme saus, en laat het geheel 10 minuten op smaak komen, op een zacht vuurtje. Doe er ook de fijne soepgroenten door.
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing, in ruim water waaraan u een drupje olijfolie en 2 bouillon tabletten heeft toegevoegd (olijfolie is om het overkoken te voorkomen)
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Spaghetti zoals ik het maak
Ingrediƫnten
een pakje gezeefde tomaten, 1 grote ui, 2 tenen knoflook, 1 stukje gemberwordtel, enkele stengels bleeksederij, basilicum, oregano, peper(liefst zwarte), een pakje soepgroenten(fijngesneden), 500 gram rundergehakt, 1 pak spaghetti, een drupje olijfolie, 2 bouillontabletten,zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Staafmixer(hakmolen)
Leuke tips
doe de spaghetti op een groot bord, en schep enige lepels van de gehaktsaus erover.
Liefst met een vork en een lepel eten (kleine hapjes maken van de spaghetti dmv draaien om de vork en daarna op de lepel schuiven)
Smullen maar!
Liefst met een vork en een lepel eten (kleine hapjes maken van de spaghetti dmv draaien om de vork en daarna op de lepel schuiven)
Smullen maar!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
80082
Homepage ID
1807
Smaak
P
Teller
828
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
hak de ui, de knoflook met de gemberwortel, en de bleekselderij met een staafmixer (hakmolen) fijn.Voeg de kruiden toe naar smaak, evt iets zout toevoegen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht