Bereidingswijze
Witte korstjes aan de bovenkant voorzichtig eraf snijden.
Om de kaasjes met keukentouw reep dubbelgevouwen bakpapier binden.
Kaasjes in ovenschaaltjes zetten.
Uiringen, poedersuiker en tijm mengen en over kaasjes verdelen.
Kaas in midden van oven in 15-20 min. bakken tot kaas gesmolten is en uiringen lichtbruin zijn.
Om de kaasjes met keukentouw reep dubbelgevouwen bakpapier binden.
Kaasjes in ovenschaaltjes zetten.
Uiringen, poedersuiker en tijm mengen en over kaasjes verdelen.
Kaas in midden van oven in 15-20 min. bakken tot kaas gesmolten is en uiringen lichtbruin zijn.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Camembert-pakketjes met uien en tijm
Ingrediƫnten
4 stevige bakcamemberts (125 g per stuk)
2 kleine uien, in dunne ringen
1 tl poedersuiker
2 tl tijm
2 kleine uien, in dunne ringen
1 tl poedersuiker
2 tl tijm
Hulpmiddelen & keukengerei
4 lange repen 2 x dubbelgevouwen bakpapier van ca. 5 cm breed
keukentouw
4 eenpersoonsovenschaaltjes
keukentouw
4 eenpersoonsovenschaaltjes
Leuke tips
Serveer met een lekkere frisse salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
79359
Homepage ID
1903
Smaak
P
Teller
1250
Drank
Uit
Bookmarked
25
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 175 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht