Kipfilet Met Monchou En Rauwe Ham

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/04/1998 - 20:52
Bereidingswijze
Neem een halve kipfilet. Leg deze op een bord of plank. Leg plak rauwe ham naast de kipfilet. Let op de rauwe ham monchou (ca 1 grote eetlepel). Vouw de rauwe ham om de monchou. Leg het rauwe ham/monchou pakketje op de kipfilet. Vouw de kipfilet om het pakketje heen en zet deze vast met de coctailprikker.
Haal de kipfilet door het losgeklopte ei en vervolgens door het paneermeel. Bak nu de geparneerde kipfilets bruin in ca. 10-15 minuten. De kipfilet is gaar als er monchou uit gaat lopen -> dan snel uit de pan halen en servereren!
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke gevulde kipfilet
Ingrediƫnten
Kipfilet, mon-chou, rauwe ham, paneermeel, bloem, eieren
Hulpmiddelen & keukengerei
coctailprikker
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
78877
Homepage ID
1942
Smaak
N
Teller
7619
Waardering aantal
7
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
50
Aantal reacties
8
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1 Kipfilet kopen liefst aan slager vragen of de kipfilet even platgeslagen wordt (net als een biefstukje)
2 maak op een bord een mengsel van 50% bloem en 50% paneermeel klaar om de
kipfilet te paneren
3 klop een ei los
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
trudietijssen