Oosterse Bouillon Met Spaghetti En Basilicum

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/04/1998 - 15:40
Bereidingswijze
In een pan 6 dl. water met bouillontabet aan de kook brengen. Peultjes toevoegen, samen met de sojasuas en spaghetti. Geheel ca 3 min koken. Gehaktballetjes toevoegen en geheel ca 6 min koken. Soep op smaak brengen met sambal, peper en zout.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
China en Spanje gecombineerd in een soepkom.
Ingrediƫnten
200 gram rundergehakt, 1/4 theelepel Chinese kruiden, 1 vleestomaat, 1 zakje verse basilicum, 2 bosuitjes, 1/2 theelepel sambal, 1 kippenbouillontablet, 120 gr peultjes, 1 eetlepel sojasaus, 50 gr (ongekookte) spaghetti,
Hulpmiddelen & keukengerei
grote soeppan, maatbeker
Leuke tips
Stukjes tomaat over 2 soepborden verdelen. De soep hierop schenken en wat basilium erop strooien.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
78154
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
592
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Gehakt met Chinese kruiden vermengen en tot ca 16 balletjes draaien. Tomaat inkruisen, onderdompelen in heet water, ontvellen en vruchtvlees in blokjes snijden. Bosui in ringetjes snijden evenals de basilicum.
Peultjes wassen en schoonmaken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan