Kip In Kaassaus Met Pasta

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/04/1998 - 15:31
Bereidingswijze
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak hierin de kipfilet bruin en gaar. Haal ze uit de pan. Voeg aan het bakvet de ui, knoflook en peper toe. Bak het geheel in ca 1 min op hoog vuur. Voeg de champignons toe en bak ze mee. Voeg de creme fraich en wijn toe, verkruimel de kruidenkaas en menge alles goed doorelkaar.
Bind de saus tot dat deze dikvloeibaar is.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker snel-klaar met kip en pasta
Ingrediƫnten
2 kipfilets, olijfolie, 1 bosui, rode spaanse peper, 2 tenen knoflook, 100-125 gr (grot)champignons, 1 bekertje creme fraiche (125 gr.), 1 dl witte wijn, 50-100 gr kruidenkaas, verse peterselie, sliert pasta
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan of wok, maatbeker
Leuke tips
Leg op een bord een portie sliertpasta en schep hierover de kip in kaassaus.
Eventueel wat tomaten-komkommer salade erbij serveren.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
77913
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
7078
Waardering aantal
6
Waardering
7
Drank
Uit
Bookmarked
111
Aantal reacties
7
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de kipfilet in reepjes. Veeg de champigons schoon en snijd deze in plakjes. Snijd ringetjes van de bosui en pers de tenen knoflook erbij. Maak de peper schoon en snijd ze in kleine stukjes.
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan