Bereidingswijze
Verhit de olie en bak het gehakt rul met een vork. Voeg de paprika en ui toe. Bak deze mee tot de paprika zacht wordt. Voeg de rozijnen en pijnboompitten toe. Laat de pijnboompitten enigszins verkleuren. De ma?s uilekken en toevoegen. Voeg de mix toe en laat het geheel goed doorwarmen cq inkoken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Enchilada vulling met pijnboompitten en rozijnen.
Ingrediƫnten
350 gr rundergehakt, 1 rode paprika, 1 ui, 1-2 hand rozijnen, 1-2 hand pijnboompitten, bakolie Sense mexicaanse kruiden, 1 klein blikje ma?s, 1 zakje Cas Fiesta Enchilada Seasoning Mix
Leuke tips
Leg de vulling op een tortilla, schep hierop guacamole en tacosaus. Rol het geheel op en serveer.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
77431
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
4522
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht