Kaneel-Honingbavaroise

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/04/1998 - 14:03
Bereidingswijze
De slagroom stijfkloppen. Schep de honing er voorzichtig doorheen (niet te veel roeren, anders zakt de slagroom in elkaar!). Maak het mengsel met de kaneel op smaak.
De blaadjes gelatine 10 min weken en met aanhangend water op laag vuur oplossen. Schep de opgeloste gelatine door de slagroom en zet dit geheel in een met koud water omgespoelde vorm in de koelkast om op te stijven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een echt nagerecht voor de koudere maanden.
Ingrediƫnten
5 dl slagroom, 8 el honing, 1-2 tl kaneel, 6 blaadjes witte gelatine.
Hulpmiddelen & keukengerei
bavaroise vorm
Leuke tips
Stort een vorm en serveren met slagroom.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
76949
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
2903
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
45
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan