Pasta Napolitana

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/04/1998 - 12:28
Bereidingswijze
Bak op een middelhoge vlam in een pannetje met olijfolie de knoflook totdat deze lichtbruin van kleur is. Zet de vlam laag en voeg tomaten, oregano en laurierbladen toe. Laat het geheel sudderen totdat de saus dik wordt. Doe de saus op de pasta. Door honig toe te voegen wordt de saus minder zuur van smaak.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hele goede Italiaanse saus
Ingrediƫnten
2 eetl. Oregano, 1 blik tomaat, 3 teentjes knoflook, 2 eetlepels olijfolie, theelepel Honing
Hulpmiddelen & keukengerei
Een pannetje
Leuke tips
Er moet natuurlijk pasta bij!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
75744
Homepage ID
1888
Smaak
N
Teller
1351
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lenten