Bereidingswijze
Maak van de olie, de azijn,de mosterd, peper en zout op de beruikelijke wijze een vinaigrette. Meng de gemengde sla met de de rode kool. Maak de salade aan met de vinaigrette. Schik de salade op de borden in een zo hoof mogelijke pyramidevorm. Strooi er de grof verkruimelde cashewnoten over. Garneer de voet van de pyramide met dunne geschaafde plakjes rettich. Schik plakjes eendenborst rond de top.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
salade met gerookte eendenborst
Ingrediƫnten
twee gerookte eendenborstfilets in plakjes
(zakje) gemenge sla
(zakje) gesneden rode kool
rettich
notenolie
mosterd
azijn. peper en zout
cashewnoten
(zakje) gemenge sla
(zakje) gesneden rode kool
rettich
notenolie
mosterd
azijn. peper en zout
cashewnoten
Leuke tips
Serveer met een frisse witte wijn en verse toast met boter.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
75262
Homepage ID
1907
Smaak
P
Teller
468
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
was de rettich(zorg dat deze stevig is; eventueel enige tijd in koud water laten liggen)
blancheer de rodekool en laat die afkoelen
verkruimel de cashewnoten grof
blancheer de rodekool en laat die afkoelen
verkruimel de cashewnoten grof
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht