Bereidingswijze
Roompate met een weinig cognac zalvig roeren. Een mooie plak pekelvlees besmeren met dit mengsel. Oprollen en in de koelkast laten opstijven. Daarna de rol in plakjes snijden.
De (niet te dikke) plakken mango in ruitvormige stukken snijden.
De (niet te dikke) plakken mango in ruitvormige stukken snijden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Amuse, borrelhapje of voorgerecht van pate en mango
Ingrediƫnten
pekelvlees
roompate
rijpe mango
pistachenootjes
cognac
tuinkers
roompate
rijpe mango
pistachenootjes
cognac
tuinkers
Leuke tips
Twee of drie plakjes gevuld pekelvlees op het ruitvormige plakje mango schikken. Garneren met wat gehakte pistachenootjes en een klein plukje tuinkers. Serveren op een lepel, schoteltje of stukje toast
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
74298
Homepage ID
1907
Smaak
Z
Teller
6585
Drank
Uit
Bookmarked
51
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
mango schillen, inplakken van pit snijden
zo nodig: pistachenootje doppen
tuinkers wassen
zo nodig: pistachenootje doppen
tuinkers wassen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht