Pasta Met Pit

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/03/1998 - 19:13
Bereidingswijze
Kook de pasta.Giet deze af en schep het ansjovismengsel erdoor.Laat de pasta afkoelen.Verdeel vlak voor het serveren de feta,olijven erover.Bestrooi met peper.Garneer met de basilicum.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
penne met ansjovis, pesto en feta.
Ingrediƫnten
400g penne,1 blikje ansjovisreepjes,6el rode pesto,1dl tomato frito,3el kappertjes,150g feta,50g zwarte olijven,peper,3el in reepjes gesneden basilicumblaadjes.P
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan met ruim water voor de pasta
Leuke tips
Lekker met ciabatta en een gemengde salade
Dit recept kan ook met b.v 100g in plakjes gesneden gerookte kipfilet en de feta vervangen door roquefort.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
73334
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
962
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ansjovis uit laten lekken.Schep ansjovis met de tomato frito en kappertjes door elkaar.Verkruimel de feta in een bakje.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan