Bereidingswijze
* Pel de sjalotjes en snipper ze fijn.
* Rasp de kaas.
* Snijd de broccoli in kleine roosjes.
* Meng de Rosti met de sjalotjes, tijm, broccoli, eieren en kaas.
* Verdeel het Rostimengsel in 4 porties.
* Verhit de olie in een koekepan.
* Bak elk portie ongeveer 8 minuten.
*
* Rasp de kaas.
* Snijd de broccoli in kleine roosjes.
* Meng de Rosti met de sjalotjes, tijm, broccoli, eieren en kaas.
* Verdeel het Rostimengsel in 4 porties.
* Verhit de olie in een koekepan.
* Bak elk portie ongeveer 8 minuten.
*
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bevat p.p. ca.: * 625 kcal, * 2620 kJ, * 24 gr. eiwit, 47 gr. vet, 27 gr. koolhydraten
Ingrediƫnten
* 4 sjalotjes
* 200 gr. mosterdkaas (aan een stuk)
* 300 gr. broccoli
* 1 zak Rosti (600 gr. Aviko)
* 2 tl tijm
* 4 eieren
* 8 el olie
* 200 gr. mosterdkaas (aan een stuk)
* 300 gr. broccoli
* 1 zak Rosti (600 gr. Aviko)
* 2 tl tijm
* 4 eieren
* 8 el olie
Leuke tips
Lekker met een hamburger, mosterd en een salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
70683
Homepage ID
1709
Smaak
P
Teller
649
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht